I mi smo deo OCR INVICTUS Challenge 2024.

INVICTUS Challenge 2024

Po prvi put članovi sportskog udruženja “DRAŽAJ” Apatin su uzeli učešće na nekom od takmičenja i to na prestižnoj trci sa preprekama OCR Invictus Challenge By Mozzart 2024 koja je održana na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Trka dužine 7 km, sa preko 30 prepreka, na kojoj je učestvovalo 959 takmičara.

Takmičari su predstavili naše sportsko udruženje, a i grad Apatin, na najbolji mogući način. Ekipa naših takmičara(Danijela Rašta 5.mesto, Sanja Horti, Nemanja Kovačević) je bila ujedinjena u cilju postizanja vrhunskih rezultata. Takmičari su pokazali izuzetnu fizičku spremnost, izdržljivost i spretnost prolazeći kroz zahtevne prepreke sa lakoćom. Njihova posvećenost treningu i timski duh bili su ključni faktori njihovog uspeha.

Njihov uspeh nije bio samo individualni, već je bio uspeh cele zajednice koja ih je podržavala i bodrila tokom trke. Naši takmičari su dokazali da su pravi ambasadori našeg grada i kluba.

I tako, trka sa preprekama nije bila samo sportsko takmičenje, već prilika da pokažemo jedinstvo, snagu i ponos našeg grada kroz izvanredne sportske podvige naših takmičara. Svi zajedno možemo biti ponosni na ono što su naši predstavnici postigli i radujemo se novim izazovima i pobedama koje nas čekaju u budućnosti.