Pobednici 2023.

POBEDNICI 2023.

Sve čestitkte pobednicima na ostvarenim rezultatima i završenoj trci koja je bila izuzetno intenzivna i fizički zahtevna. Pobedničko postolje su zauzeli u ukupnoj konkurenciji:

 1. Milenko Lekić iz Kovilja, tim MIKIJEVI TIGROVI
 2. Nemanja Dimitrijević iz Nove Gajdobre, tim ZMAJEVI
 3. Luka Stojkov iz Sombora, tim FAMILY FIGHT TEAM

 

U konkurenciji dama je bila zanimljiva trka gde su treće mesto zauzele dve takmičarke sa istim vremenskim rezultatom. Postolje u konkurenciji dama su zauzele:

 1. Marija Milojević iz Bačke Palanke
 2. Melita Kosanović iz Apatina
 3. Danijela Rašeta iz Apatina, tim DEER RUNNERS i
  Darija Amanović iz Apatina

U konkurenciji timova je razlika u ukupnim vremenima pobednika je izuzetno mala, a na samom postolju se pokazao timski duh i energija koja nema premca. Pojedini timovi su svoju osvojenu nagradu uručili organizatoru kao znak pažnje i zahvalnosti. Veliko HVALA na tom divnom gestu. Na pobedničkom postolju se nalaze timovi:

 1.  MIKIJEVI TIGROVI
 2. ŽIŠKE
 3. ZMAJEVI

Na samom kraju, ali ne i manje bitno, nagradili smo iskustvo najstarijeg takmičara Predraga Padežanina iz Apatina koji je sa 62 godine, kao i energiju mladih koju je predstavi Jasim Eugen Tairovci sa svojih 11 godina.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na završenoj trci, atmosferi punoj adrenalina, požrtvovanosti na stazi i saradnji. Takođe smo zahvalni svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji samog događaja, koji su svojom dobrom voljom učinili događaj veličanstvenim. I na samom kraju gradu Apatinu, svim našim sponzorima i ljudima koji su nas podržali.

Nadamo se da smo ispunili sva očekivanja i da se vidimo naredne godine…